Bílé chmýří

Bílé chmýří

Myšlenky v hlavě letí
jak na podzim tažní ptáci
už se v našem lese kácí
ať narodí se další děti

Když pampelišky odkvetou
vítr unáší bílé chmýří
ve válce tanky přesně míří
a dívky ze stonků věnce upletou

V dlouhých chodbách mých cév
rubín krve začal náhle vřít
aby tlukot srdce mohl znít
jen na bitevním poli zní řev
Autor Petr27, 20.05.2023
Přečteno 143x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Stanislav32, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné počtení. Užil jsem si*

21.05.2023 23:27:30 | šerý

Děkuji :)

21.05.2023 23:30:18 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí