Horečka
Anotace: Je to báseň spíše o bohu...
Vstal a měl horečku,
někdo předtím mi dal velkou léčku.
Léčka byla bolestivá a krvavá,
zato do hlíny do které jsem spadl
byla mazavá a špinavá.
Sen nejspíš to byl,
protože já tuto horečku a léčku
přežil.
Přežil jsem nejspíš díky štěstí,
ale nevěděl jsem jak může být život těžký.
Jsem rád,že život mám,
a nikomu bych ho nedal.
Život je boží dar,proto
bohovi musí dát taky svůj žal.
Bůh to potom před vším ochrání
a pokud ne tak bohyně lásky tě
zachrání.
Bůh,který obdarovává lid,
tak jak slunce zachází za horizont
tak sluneční svit upadá.
Bůh udělal vše to co bylo v jeho silách,
aby nám lidem mohla proudit krev v žilách.
Bože,děkujeme ti za vše co jsi pro nás udělal,
a proto se já sám za tebe požehnám.
Amén.
Přečteno 534x
Tipy 4
Poslední tipující: René Vulkán, ilona, susana načeva, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)