Anotace: Je to opět báseň o bohu,víře a náboženství.
Jen malé upozornění.Žiješ v ateistické zemi, kde někteří nevěřící a to je jistě většina, píše Bůh malé písmeno.Bodík i za Stvořitele, jo a jinak ještě, to svinstvo na světě si DĚLAJ LIDI SAMI, já Ho, Boha, totiž mezi tím svinstvem nikdy osobně neviděl:-)
24.05.2011 21:02:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Tohle je dost choulostivý téma ....
Snad nebudu trpět hladem, já jsem totiž pokřtěnej ateista, zatím je to dobrý ... ;)
21.08.2008 22:29:00 | anti-HERO
A proč neobdaruje ty tisíce kteří denně umírají hladem?..Asi nemají správnou víru..amen.
08.08.2008 16:27:00 | Weylin