Nevíme přesně kdy
ale za to je známo co
událo se v Betlémě:
malé chudičké pacholátko
upoutalo náhle pozornost
mudrců i lidí prostých.
Přicházeli a klaněli se mu
přinášeli dary
s jásotem zvěstovali tu novinu
v celém kraji.
Bylo co slavit.
Vždyť hlas shůry oznamoval
že dlouho očekávaný Spasitel
přichází v těle robátka.
Až vyspěje v muže
vydá svědectví o Bohu.
Dokud se tak nestalo
vyrůstal tiše a pokojně.
Ale radost z jeho narození
přetrvala věky
neboť přišel na svět
pro nás...
Radost ruku v ruce s pokojem ať k vám všem zavítají a učiní si u vás příbytek!
Píšeš od srdce a v pokoře. Pro mě je život s Bohem jedno velké dobrodružství. A pokoře, té se učím každý den. Díky
07.02.2014 20:59:53 | VEDz RVAHEs