Mé místo na světě

Mé místo na světě

Anotace: Poslání

Jsem kapkou,

co stéká z lístku ráno rozkvetlého květu,
co zem ji přitahuje silou věků,
co nikdy nezlekne se a odolává silám světů

co trpělivě čeká na svou chvíli,
co spojí s ostatními svoje síly,
co posouvá se pilně stružkou k cíli,
co svým rozvojem mohutní a sílí,

co pomáhá přetéci ten padlý kmen,
co v korytě vždy volí si svůj směr,
co v peřejích získá si svůj třpyt a lesk
co v klidných tůních nabere zas síly

co víra změní ji i v pevný led,
co semkne svoje družky v silný proud,
co bezpečné je na ní plout,
co je valící se vlna v oceánu a zvedá ducha k slunci v ránu.
Autor Azi, 25.04.2015
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí