V katedrále

V katedrále

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

V posvätnom tichu šerej katedrály
prichádzam k Tebe.
Kľakám pred oltár.
So srdcom plným modlitieb a chvály,
prosím ťa, Boh môj, o najvzácnejší dar.

Vypočuj, Otče, slová mojich túžob,
do srdca môjho sebapoznanie daj.
Nech nebodá ma tŕnie márnych súžob,
posväť môj život, veď ma a požehnaj.

Vyplej mi z duše burinu, bodľačie,
srdce povznes k obeti akejkoľvek.
Keď nado mnou hymna smrti zaplače,
nech znie Tebe i mne chvála:
Zomrel dobrý Človek.
Autor annav, 28.10.2016
Přečteno 637x
Tipy 11
Poslední tipující: dodola, Sofia Filein, Druhá jizva v duši, Dreamy, faraym, jitka.svobodova, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uprímne vyznanie:-)

24.03.2017 12:42:36 | Tvořilka Lenka

Hezká...:-)

28.10.2016 15:40:08 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí