Srdce hříchu

Srdce hříchu

Anotace: O lidském hříchu

Sbírka: Kříž a jablko

Srdce plní se hříchy
přesto vesele dál si bije
ač plné obyčejné pýchy
jež připomíná jed ze zmije

Ten had kolem stromu
byl obtočen již v ráji
jablko dal, víme komu
v zahradě, jak v máji

V žilách pomalu vlní
krev,jež odplavila hřích
srdce tekutinou se plní
Do všech částí svých
Autor Petr27, 01.10.2020
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí