Štědrý den

Štědrý den

Anotace: Vzpomínka na sváteční den

Sbírka: Verše z bytu

Zatoulal se Štědrý den
do domácností všech
nastal už sváteční sen
a zmizel z ulic spěch

Je tady Vánoční čas
dárky čekaji ve skrýši
kdesi zní rolniček hlas,
které však každý neslyší

Doba je dnes klidná
když slyším dětský smích
jen jejich očka vlídná
jsou čistá,jako sníh
Autor Petr27, 26.12.2021
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, mkinka, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí