Má osoba je smutná k sobě samému

Má osoba je smutná k sobě samému

Má nálada je chmurná má zrada k sobě samému je alfa omega mé sousloví je mi zle asi mě praskne pumpa nemám radost nemám žádný smích všude chudoba zima nemoce a ten ďábel jsi říká kde jste moje loutky nikdo nic ani muk ani kapka krve bolí mě všechno ležím jak ten spraskanej pes otrávená voda lidí blázní a cit a dar nedar je někde daleko ode mě snad mě láska k tobě vykoupí od těch sraček mé bolesti řekneš mi na svoje léta krásnéj jseš a já ti význam lásku a dám ti své srdce které je zranitelné a buší jako zvon u kostela prosim dej mi napít doušek uzdravení a je konec nebo cesta jde dál tiše našlapuj a slza pláče jako krokodýl a tak stouhle myšlenkou jdu spát.

Autor kmosa, 22.10.2023
Přečteno 86x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí