Marie a syn

Marie a syn

Anotace: Velikonoční vzpomínka. Jaká je tradice z pohledu křesťanského která se váže k Velikonocům.

Byla jsi první, Marie

co počala jsi svého syna

s Duchem svatým.

Ty panna, čistá jediná.

Josef tvůj ochránce.

 

Když vojsko vraždí neviňátka

na příkaz Heroda

tys zachránila Ježíška

spasitele.

 

Prchli jste nocí tmavou

pryč od dýk a zlých úkladů.

Díky Tobě víme kdo jsme a kam jdeme.

Tys zachránila tento svět s Ježíškem svatým.

 

On první z prvních, jistých

zaručil nám vykoupení ze svých hříchů.

On spasitel za nás umřel

za nás vstal a ukázal nám cestu.

 

Cestu milosti, pokory, oddanosti a víry.

Díky němu jsme pevní, stálí

věrní plni síly.

 

Díky němu, díky Tobě Marie

budeme na věky tu žít

a v nebi pak tam 

tam najdeme mír a klid...

Autor Paulín, 31.03.2024
Přečteno 67x
Tipy 8
Poslední tipující: Misha, Tomcat, kozorožka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji za toto čtení.

31.03.2024 10:21:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí