NEPOCHOPENÍ?

NEPOCHOPENÍ?

 

Kdo vyhraje v stínu zloby

v temnu země nesouznění –

ten kdo chudé do poroby

vede k hrobu mámení?

 

Kdo pochopí slova věčná

ten své srdce nezaprodá –

pouze láska jedinečná

je tvá stálá zahrada

 

Vytvoříme z nekonečna

v naší zlobě nesouznění

slova básně stále věčná

v našem světě mámení?

 

Autor ARNOKULT, 18.04.2024
Přečteno 42x
Tipy 10
Poslední tipující: Žluťák, IronDodo, Sonador, Psavec, Kan, mkinka, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objimam a zdravím.

18.04.2024 20:35:56 | mkinka

ST. Krásná.

18.04.2024 19:54:40 | Veru

Duše básně není z mé hloupé hlavy.

18.04.2024 20:01:23 | ARNOKULT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí