VÝLET

VÝLET

Anotace: O takovém tom výletě,který mnozí z našich dědečků a babiček absolvovali.Přivezli si z něho domů např. deku za 10 000,kterou vietnamci prodávali za pětikylo,a stejně i tak byla předražená.

Leipzig, Chemnitz, Dersden, Gotha,
To jsou města německá
Posloucháme Karla Gota
Hudba je to nebeská

Plno řečí všichni vedem
Když stoupáme do kopců
Autokarem spolu jedem
My jsme zájezd důchodců

Karosa má let už třináct a čtrnáctou zimu
Nechce se jí do otáček pouští plno dýmu

Výlet je lepší než loni
To jsme byli od Becka
Slibovali hory doly
Oškubali člověka
Autor jondys, 19.04.2014
Přečteno 641x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí