Anotace: o konečné stanici Svět
přešel jsem světnic neznámve snu jsem vzlétke hvězdám
k smrti jsem dřelnic nemámchápat vše chtělsebe dám
nad hlavou květne dýchámzemřít tak smětžiju sám
už mnoho letumírámopustit světpřijdu k vám
Ta báseň se mnou rezonuje, velmi povedené.
18.03.2023 13:11:28 | Pozitreo
Cítím to stejně
26.12.2022 22:00:32 | Dcera_Frankensteina
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?