Bráška

Bráška

Anotace: Jak jsem hledal až našel - sestřičku

Sbírka: Sofisma smyslů V.

Cupitá roztomile

a žvatlá ráda dospěle

Žije tím co je Bohu milé

smutné změní ve veselé

Směje se na plnou pusu

řekl bych

že se řehoce

smíchem plným nevkusu

dostane vždy to co chce

 

Když si nožkou dupne

malý rozmazlený spratek

Vše co bylo vzpupné

složí se do párátek

Černá hříva

schová drobný obličej

O čem jiný snívá

považuje za obyčej

Živá očka

přivírá jak kočka

A když oblékla si modré šaty

byla ženou až po paty

V těle španělská krev

vedle ní nebojím se býka

Není žádná korouhev

je ostrá jako dýka

 

Natahuji ruku

otvírám dlaň

pro rozlícenou dravou saň

pro princeznu na hrášku

našel jsem brášku

Autor VEDz RVAHEs, 12.04.2013
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkě vyjádřeno, našla jsem v ní svou vnučku :-) ST

12.04.2013 10:57:20 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí