Anotace: dnešní život...
možná pro to, že vše začíná a končí u nás samotných...třeba se jen zkus podívat na ty tvoje proč obráceně.. cítím se sám?? z jakého důvodu?? nerozumí mi moje žena?? rozumím jí já?? nudí mě milenka?? nenudím ji snad já sám??....
jedno vím jistě, žijeme jen jednou a je velkej luxus si to nechat protéct mezi prsty...
ale to je jen můj pocit, dojem...
01.02.2014 00:48:47 | zelená víla
rozumím. ale to není můj pláč...to potkávám na cestách..v posilovně, v obchodě, v autobazaru...to ego hloupých a chtivých...
01.02.2014 07:36:01 | Perseus
tak to není dobrá společnost... já je také někdy kolem sebe potkávám takové lidi, některé i velmi z blízka, ale to není moje krevní skupina, jdu dál...:-)nikdo takový mě ničím neobohatí, ale je dobrý vědět, že existují...
02.02.2014 14:45:02 | zelená víla