ŽIJU?
Buší mi srdce, asi žiju
Srdcem vnímám, koho miluji?
Tělo mám, hlavu si podpírám
City mám, koho vnímám?
Zrak mi slouží, co vidím?
Krásu a vůní přírody?
Radost dětí?
Krásu a vůni, žen?
Moudrost stáří?
Nebo pouze sám sebe?
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, terezkys
Komentáře (0)