páteční

páteční

Anotace: jen tak

Víno, květiny, cigarety

žiju z útraty do výplaty.

Smích, kancl, postel.

Nejpspíš jsem už dospěl.

Cukr, kniha, ošoupaný boty.

Stejně si pořád koušu nehty.

Slova, oči, polibky.

Směřuji do hrobky...

 

 

 

 

Autor Sunmaker, 30.01.2015
Přečteno 682x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí