CO MI CHYBÍ
Silná ruka muže
Něha vlídné ženy
Moudrost mága
Klid a vůně hájů
Myšlenka starce
Hravost dítěte
Hvězdy noci
Ticho spánku
Probuzení do zlatého věku
Přečteno 518x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, bogen, Amelie M., Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)