Nejhorší forma utrpení

Nejhorší forma utrpení

Anotace: slunce je obrovská hvězda přesně vzdálená od země, náhoda?

Nejhorší na tom je
že vím proč ztrácím dech
pravda se propadla střechou lítosti
nezůstal jediný stín pochybností

světlo není jen slunce
paprsky páchají vraždy
krájí měsíc na plátky
umírá

a my se snažili osvětlit svět.
Autor Cofin, 16.08.2015
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí