Glosy z pohovoru

Glosy z pohovoru

Tak nám o sobě něco řekněte
- tlačili mě ke zdi.
Držím hubu,
odpovídám předložením průkazu totožnosti.
Stejně je tam vše, co chtějí vědět,
o čem si myslí, že mě nějak definuje.
Z roku narození uhodnou, co vím o světě,
z kolonky SEX, že jsem špatně oblečená.
Že proč mám cylindr a vůbec.
Tobě se nelíbí ženství, že nemáš dítě a drdol?
A že se nemeješ a neholíš si bobra?
Ten tvůj je asi na kluky, nebo je holka.
A ty jsi taky nějaká divná.
Nejím škeble,
jen chci občas vypustit, že taky jednu mám.

Autor myší královna, 08.03.2017
Přečteno 521x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Luky-33, Anewue, zelená víla, bogen, Jin&Jang, Philogyny1, Jort, Dominik Plesr, CoT, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nerad na sebe něco říkám...budu předkládat průkaz, skvělý nápad! ;-))

09.03.2017 17:18:53 | bogen

...konečně zase trochu přirozenosti...

08.03.2017 22:48:23 | Jort

Líbí se mi až do ... špatně oblečená ... a pak ty škeble :)) Mezislova jsem si vypustila a pinkám tipík :)

08.03.2017 07:12:08 | Ragnell

Až se smíchy trochu škeblím...
Komu, komu? Hádej! ... Škeblím.

08.03.2017 02:40:59 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí