Krása II.

Krása II.

Anotace: Aká je to krása! Žasnú ľudia mnohí, keď spolu s nocou hľadia do hviezdnej oblohy, keď vkĺznu do ...

Sbírka: O živote a všetko okolo neho

Aká je to krása!
Žasnú ľudia mnohí,
keď spolu s nocou hľadia
do hviezdnej oblohy,
keď vkĺznu do lesa,
v majestátne hory,
vidia priesvit slnka
cez stáročné bóry,
ľahnú si v kvetenstvo,
pohrajú sa s hmyzom,
dýchajú dych zeme
so zlatým obrysom...

Človek, z krásy nevyžiješ
skonštatujú mnohí.
Pozbieraj života batohy
a znova vkĺzni v realitu.
Chceš či nechceš žiješ v nej
z chudoby či blahobytu.
Žiješ tu.
Žiješ tu.

Krásu v sebe oddaj citu.


Anna Vodičková
Autor annav, 18.01.2018
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké Aničko :-)!

18.01.2018 14:13:29 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí