Tss, Pff, Cha, Uff

Tss, Pff, Cha, Uff

Anotace: Ach... Problémy?

Pokřtěn perfekcionismem.

Tss!

Radostí sám bez sebe…

 

Hovoří, že prošel peklem.

Pff!

Mám nazývat ho novým Kristem?

 

Má oči rudě zelené.

Cha!

Zemře a mít nebude!

 

Člověk, co cizím ve své době.

Uff!

Rád jsem, že to není o mně!

Autor blabal, 09.07.2018
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Lighter, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí