Tak trochu jinak veršuješ. Jsem zvědav na další práce.
Vítej u nás.* Ať se ti zde líbí.
30.01.2023 01:10:03 | šerý
Děkuji, trošku se tedy přiznám, ať nehraju čínu...liter moc dobře znám, před lety jsem tady byl hodně aktivní. To prostředí je mi stále moc sympatické, proto jsem zatoužil se vrátit a prozkoumat, co je nového. Zároveň i moje tvorba se posunula, tak se budu těšit na reakce :)
23.02.2023 20:20:25 | khalim lamshi