SNŮŠKA

SNŮŠKA

Anotace: LYRICKÁ SNAD

tma se směje tleje si

za břicho se popadá

úzkost z hrdla dere se

je ti zle ne neječ neper se

 

důvod zůstal ustálen

ječí křepčí ve své řeči

mlč už drž tu hubu

počkej jen tuhle chvíli

snad tu ještě na ten moment zbudu

 

utíkám dech se ztrácí v kde si

kde jsi proč jen stále unikáš

zlom už nastal tak ho zastav

popojdi jen kousek ucho nastav

 

slyšíš tu všeobecnou tmu

nebo jsi hluch ztlum ten zvuk

stojím tu opodál v křeči zdejší

řeči upatlané něco tichoulince ječí

 

Autor retarda, 28.12.2023
Přečteno 103x
Tipy 8
Poslední tipující: Lesní žínka, Frr, Iva Husárková, K8OS, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice surově vystižené pocity, některé formulace mě oslovily, zaujaly, fakt paráda.

28.12.2023 23:57:49 | K8OS

Také píšu smutné texty , piš dál, pomáhá to duši.

28.12.2023 21:06:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí