Pár kapek rozbouřeného moře

Pár kapek rozbouřeného moře

Nejsme oběti
Jsme jen to, co nasněžilo, zatímco vlny
Se vzdouvaly skrz rozpitá moře
A křehké skály
Ve svítání

Rozebrané na milion kousíčků
Už ani nezůstaly
Churavé úterky a uplakané
Večery, na něž zapomnělo slunce
(Bylo tak unavené, že ani nešlo spát
Když muselo zas brzy ráno vstávat)

Netrvá to dlouho
A vždycky se tady znovu objeví
Zdraví, čilí, nevinní
Postojí, prohodí pár slov
Slíbí, že nezmizí
A zítra už je neuvidíš
– nikdy neuvidíš

Tak už to chodí
Hodiny tikají
Tik-tak, tik-tak
Tak už to chodí

Nejsme oběti
To jen opět sněžilo
A pár kapek se zachytilo na okenním rámu

...tak jsme tady

Autor Acortai, 21.04.2024
Přečteno 36x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, Ophelia81, RadekČ, Žluťák, mkinka, martinaV, Vivien, IronDodo, Sonador, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý den...

22.04.2024 10:49:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí