Hlídka

Hlídka

Anotace: ...

Drsná je zima
Ostřejší je mráz
K meči přimrzlá ruka
Ohání se kolem snáz
A ledem obklopené oči
Se na hlídce nezavřou
Hledět budou z mrtvého
Ač kolem ptáci, stromy pomřou
Autor Ravena Lupus, 28.09.2016
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: Oxík, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí