Anotace: pro Tima Burtona
To měl tedy slušnej předkus na dolní zuby. Taky si s ním možná moh sundavat kšiltovku. A kdyby se špatně trefil při skousnutí, moh si chudák i prošpekovat nosní dírky... |;-)
09.08.2010 21:37:00 | Špáďa
To teda musel být předkus, ale vsadím se, že taková rovnátka, co v Karlíkovi nosil malý Willy Wonka by to spravila.
02.01.2008 19:17:00 | prostě Zuzana