Anotace: o5 černě
Jednoho krásného dne
byl ukřižován.
Uklízečka jej
elegantně
objížděla s luxem,
řkouc:
nedělej tady bordel.
Když plakal,
stěžovali si,
že je to moc nahlas.
Barva jeho kříže
neladila k místním
stěnám.
Nespokojení procházející
dávali najevo
bytelný nesouhlas.
Když skonal,
byl označen
za vrcholného simulanta.
tak to je kůl :-D
16.06.2013 22:13:56 | muchomůrka bílá