Anotace: přetahování o lidskost
Řetězové imaginárium.
Rybáři
nahazují udice
a snaží se zaháknout
to, čemu se říká duše.
Barometr podchlazení
a klesající křivka.
Přetahování o lidskost
a tělesnou teplotu.
"Jsi náš."
Výhřevnost, nebo
vyhřezlost.
Jaký je v tom rozdíl?
Zahrady rudých kotlů.
Rozkvétají.
I účty účtujících z jam.
Lokají tmu a tmy
se nají.
Když řičí basem:
"Jsi tu sám."