Vůně

Vůně

Anotace: Co člověka nenapadne ve třetí hodině ranní.

Cítím tu vůni opojnou,

tu co nenechá mně spát.

Co ruší náladu pokojnou,

tu co nutí mně teď vstát.

 

Bez ty krásný vůně již nechce se mi žít.

Napořád sebou, chci jí nosit.

A ne pořád o ni jenom prosit.

Stále ve svém srdci chci jí mít.

 

Pohár protekl, s lítostí již končím.

Nastal čas odplaty, s rozumem se loučím.

To co udělaly, jim nikdy neprominu,

protože miluji… Tu vůni benzínu.

 

Dvě rány jak z děla,

kanistr hořlaviny.

Dvě mrtvá lidská těla,

na dvě poloviny.

 

Do jámy vykopané,

mrtvoly pohozené.

Benzínem pokropené,

následně zapálené.

 

Žádné tělo zde již není,

navěky utichl jejich dech.

Popel zakopán v černé zemi,

důkazy shoří v plamenech.

 

Všechno je na místě,

schází jen lopata.

Jedno je jisté,

navenek nepoznáte psychopata.

 

Autor heker-1, 14.04.2014
Přečteno 629x
Tipy 3
Poslední tipující: KatkatkaW, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:O Celkem psychopatické, zdá se mi... Ale něco to do sebe má, to jako určitě ;) :)

14.04.2014 15:53:31 | Aiury

Dík za přečtení. Byl to jen takový momentální nápad.

15.04.2014 00:00:30 | heker-1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí