Sedm dětí

Sedm dětí

Anotace: Sedm dětí Sedm dětí zabila  polívku z nich vařila ...

Sedm dětí

Sedm dětí zabila 

polívku z nich vařila 

sedm dětí měla 

proč je vlastně chtěla 

Štěstí bylo na dosah 

teď z jejich činů čiší strach 

sedm dětí měla 

proč je vůbec chtěla 

měla málo 

měla moc 

teď však prosí o pomoc 

sedm dětí měla 

zpátky by je chtěla 

Pozdě prosí naříká

duše jejich utíká 

ty nechytí zpátky

odešly již vrátky 

tam nahoru do nebe

kde je zrada nezebe 

sedm dětí měla 

proč je vlastně chtěla 

Kámen ve své hrudi má 

myšlenky své nehlídá 

nesnaž se ji pochopit 

mohly by tě uchopit

do svých sítí vplést 

duši čistou svést 

Ruce v krvi smočila

svoje srdce zabila 

Sedm dětí měla.... 

Autor Realita života, 30.11.2017
Přečteno 626x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Me se to líbí :-)

01.12.2017 21:41:06 | Tykadla

Tak to jsem moc ráda

01.12.2017 23:37:14 | Realita života

Až mne zamrazilo...

30.11.2017 14:41:12 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Jsem ráda že se ti to líbilo

30.11.2017 17:01:49 | Realita života

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí