Jehelníček

Jehelníček

Květ za květem
na ubruse
politém
včerejší něhou
prsty rozechvěle tepou..

Kapka po kapce
na obraze
rozbitém
ranní rosou
nektar bezodkladně řve..

Minuta za minutou
na zdech
pokreslených
vztekem
krví za krev..

Struna za strunou
na tělech
poškrábaných
letem
čtyři páry jehel..
Autor JSH, 22.05.2022
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, šerý, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí