Náborová píseň

Náborová píseň

Anotace: Náborová píseň pro libovalný podnik pro lidové masy :-)

Náborová píseň, oslovující sprosté lidové masy

Měl jsem tuhle v noci sen,
že jsem velmi nešťasten.

Že už nemám žádnou práci,
že žiju jen pro legraci.

Bylo to tak skutečné,
tak živé a příšerné.

Ale proč ten sen tu byl,
já se ho vůbec neprosil.

Mám já štěstí, mám já kliku,
zeptat se můžu v práci kluků.

Kohopak jen mám se ptát?
Kdo pomůže mi klidně spát?

Norbi, Norbi ty to víš,
ty mi na vše odpovíš.
Ty jseš jako bílý sníh,
nebo jako čistý líh.

Kde jsou holky jako víno,
kde má každej nakoupíno?

Kde se berou těžký prachy,
kde maj nůše na výplaty?

Norbi, Norbi ty to víš,
ty mi na vše odpovíš.
Ty jseš jako bílý sníh,
nebo jako čistý líh.

Kde se často pivo lije,
kde maj chlapi velké ..je?

Kde se každý smíchy klátí,
kde mě za to někdo zmlátí?

Norbi, Norbi ty to víš,
ty mi na vše odpovíš.
Ty jseš jako bílý sníh,
nebo jako čistý líh.

Kde je nebe, kde je ráj?
Že v AbeCeDe tohle všechno maj?

A to bych vůbec neváhal,
do ABeCeDe bych se dal.

Přiďte všichni rycle k nám,
dokud chuť.....
na pivo mám.
Autor Stroganov, 20.11.2007
Přečteno 655x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí