Pozor na andělíčka

Pozor na andělíčka

Anotace: Andělíček neodolal.

Andělíček s křidélky,
ten tě hochu chrání,
nedovolí přestřelky,
ani s tvoji paní.

S andělíčkem v životě,
budeš vždycky v plusu,
díky jeho dobrotě,
nemáš doma husu.

Prdelatý andílek,
nakonec tě zradil,
dostal jsi pár obsílek,
to on ženě radil.

Navštívil ji za šera,
něžně se ji dvořil,
po rozvodu, mizera,
hned se do ni vnořil.
Autor Psavec, 15.03.2013
Přečteno 592x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Adrilus, střelkyně1, Damian, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí