STRAŠNÁ PANÍ
Anotace: každý ji zná...váha
Drahá, za všechny peníze
Křehká, jako sklo
Mlčenlivá, jako dub
Věčně ležící a spící
Pravdomluvná, až to bolí
Vyhýbáte se jí
Začnete ji nenávidět
Možná ji vyhodíte z domu
Sakra, vážím o kilo navíc!
Komentáře (0)