Hepiend?

Hepiend?

Ticho jako v Hrobě,

bodejď by ne, když jsme na hřbitově,

a co neslyším,

v tom tichu,

Prd, prd, prd,

a nikoho nevidím,

nikoho necítím,

však podemnou se pohla zem,

a já pochopil,

konečně!

že stojím na čerstvém hrobě,

a tak přišla má chvíle,

popadl jsem lopatu zde opomenutou,

a pak kopal,  kopal, a kopal

a život tak zachránil,

a život můj měl konečně zas o kus smyslu většího

 

 

 

 

Přídavek humorný.

 

Byla jedna slečínka,

a ta měla kurděje, bááásně uměje.

Měla také slintavku,

na křivo jednu bradavku,

oči jako sova z televize Nova,

a v hlavě měla chaos,

pro tévé měla slabost.

Začala psát básně, oči se zmenšily do normálu,

televizi vyhodila oknem,

těch srágor bylo dosti,

mozek nebyl zasáhnut, totál odblbost

:-)

 

 

 

 

 

Autor Jeněcovevzduchukrásného, 02.01.2017
Přečteno 746x
Tipy 8
Poslední tipující: piťura, Bánší, Květka Š., Kapka, Kubíno
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-a (pro mužský rod čísla jednotného),
-ouc (pro ženský a střední rod čísla jednotného),
-ouce (pro všechny rody čísla množného),
-ě/e (pro mužský rod čísla jednotného),

-íc (pro ženský a střední rod čísla jednotného),
-íce (pro všechny rody čísla množného).

20.01.2017 14:18:41 | Bánší

uzasneeeeeeeeeee:-O

02.01.2017 18:17:35 | Tvořilka Lenka

Já vím, je to nááádhera, lepší už to bejt nemůže:-)).
Víš Tvořilko, Ty to umíš hodnotně ocenit, ostatní v libé poééézii, stááále tátou:-)

02.01.2017 21:18:44 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí