Anotace: Takhle to dopadá, když se při pátku nudíte na pasivní lince a manžel vám vymyslí úkol pro ukrácení dlouhé chvíle. :-)
V záplavě vykřičníku, čárek, teček
Usadil se v kanceláři křeček
Přeházel ve větách znamínka
Roztrousil mezi řádky hovínka
Rozvířil chaos, nelad a zmatek
Když rozkousal v archivu seznamy zkratek
Vyděsil recepční, pokousal sekretářku
Ředitel ohluchl dík jejímu nářku
Svolali vojsko, hasiče, záchranku
Účetní upadla na chodbě do chcanků
Dlouze se radili, spřádali plány
Přeli se, hádali, padly i rány
A křeček potichu chroupá si obálky
Zatímco kancelář chystá se do války
Vojáci ze všech stran hlodavce obklíčili
Do klícky s návnadou pažravce polapili
Pak tajně v suterénu odpráskli křečka
Poprava za žrádež - konec a tečka