Anotace: Další báseň vzniklá díky podnětu mého jedinečného manžela. Tentokrát o naší kočce.
Kočka Pedro stěhovat se chystá
V garsonce má nedostatek místa
Nejprve granulek zpucovala řádku
Teď si nosí myšky na hromádku
Surfuje na webu, inzeruje směle
Lechtivé nabídky posílá do prdele
Našla si místečko na venkově kdes
Jediná nevýhoda: domácí je pes
Propadá beznaději kočička Pedro
Zoufalstvím vyžunkla mlíčka vědro
Opilá, zklamaná a zcela znechucená
Klidně by bydlela i v kupce sena
Nakonec myšičky do kufru sbalí si
Založí za rohem první squat kočičí
"Kašlu na pravidla, na páníčky taky,
venku je přece prostoru mraky!"
Kočky a kocouři do squatu proudí,
zmrzlí a hladoví spolu se rmoutí
Zničená Pedrína domů peláší
Po masíčku k večeři se jenom zapráší
Děkuje paničce za dobrodiní mnohá
Příště si rozmyslí, jestli vzít roha
Chytrý Pedro... rozesmála. :-))
05.03.2017 07:49:06 | Iva Husárková
Děkuji, vyřídím. Jen bych ale podotkla, že Pedro je děvče. :-)
05.03.2017 09:31:57 | Prskolet
Ó, omlouvám se slečně a děkuji, že jsi vše uvedla na pravou míru. :-))
05.03.2017 09:45:03 | Iva Husárková