Múzy přiznávají

Múzy přiznávají

Anotace: Proč se nepobavit.

Na návštěvu přišly múzy,
krásné děvy, žádné hrůzy,
roztomile žvatlaly,
umlčet se nedaly.

Jen ta jedna tiše stála,
možná, že se trochu bála,
říkanky prý ochrání,
je to její poslání.

Jiné mají družky plány,
zajímá je básník známý,
přejí slávu, uznání,
tam se činí v líbání.

Čemu vděčím za návštěvu,
moc se nutím do úsměvu,
bez okolku přiznají,
mým hříčkám se chechtají.
Autor Psavec, 23.03.2017
Přečteno 376x
Tipy 8
Poslední tipující: piťura, Zasr. romantik, Anewue, Robin Marnolli, Bánší, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám a vím, jaké to je,
když tvým hříčkám se chechtají,
jistě brzy roztají!

27.03.2017 23:05:19 | Zasr. romantik

:-) trochu čekám rozuzlení, co ta jedna, co tam stála, asi se tě líbat bála :-)? Lehké :-)!

24.03.2017 05:37:05 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí