Blondie

Blondie

Anotace: Sličná slečna, lačná laku, láká kluka do tiráku. Jako v každym dobrým braku kluka v autě týrá, k...

Sličná slečna, lačná laku,
láká kluka do tiráku.
Jako v každym dobrým braku
kluka v autě týrá,
kluk, dost zmaten situací,
na ni jenom zírá.

Nutí ho lakovat nehty,
i když je mu z laku zle.
Ona volá „chechty, chechty“,
on na to jen „blé, blé blé“.

S autem, s jedem, s joudou, s dědem
jela slečna městem dál
na nehty jí foukal vítr,
který na ni oknem vál.

Nehty suché a za uchem
psaníčko pro nálezce.
Jelikož je slabá duchem,
koná se ji nelehce.

Na červený dávej bacha,
zvlášť dej pozor u Zlína,
tahle sebevraždu páchá
agresivní barbína.
Autor Bánší, 27.03.2017
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí