Vyznání

Vyznání

Anotace: Tohle vyznání - lásce zabrání.

Měl bych ti skládat krásná slova,
Aby tak vznikla báseň nová.
Na krásu tvého oka,
Měla by vzniknout sloka.
Na krásu tvého retu,
Bych k Babičce napsal Tetu.
A na líci máš pihu,
O tom napíšu knihu,
A o kráse tvé díry,
Já napíšu hned čtyry.
Autor Mladá básnířka, 07.05.2017
Přečteno 496x
Tipy 3
Poslední tipující: Zkurf, Krahujec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí