Black metal

Black metal

Anotace: Schovej se tam, tam ve skrytu Ve krytu (těle) jsme sami Slova jsou odpad Samota lék Nadechni se ...

Schovej se tam, tam ve skrytu
Ve krytu (těle) jsme sami
Slova jsou odpad
Samota lék
Nadechni se plynu
Napij octa
Bolest je pocta
Vášeň je projev
Láska virus
Nemoc je vykoupení
Pranýř čeká
Existence je v prázdnu
Jsi prázdno
Autor Disspraktik, 31.08.2018
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí