Anotace: Znáte to, když projede tramvaj (čti šalina) a klepe se vše kolem?
Na kredenci hrnky tančí svůj oblíbený tanec, jenž brzy uvadne. Sousedovic psisko jančí, snad uklidní jej žvanec,či okřiknutí nevábné. Den za dnem jsou si podobny u tramvajové vozovny.
Jako za odškodné bys měl jezdit zadarmo. To Ti nezávidím a na houby zavedené řeči, že si na to člověk zvykne. Taky mám obdobné zkušenosti. Dobrá poetická "výpověď."
14.03.2019 18:44:04 | šerý
děkuji za milé komentáře
14.03.2019 20:40:31 | kekebreke
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?