Ušák x želva
Anotace: zvířecí bajky dávají ponaučení
Závodila včera
Za starým sušákem
Mořská želva Běla
Se šedivým ušákem
Ej ty šedý ušáku
Rychlé děláš hopky
U starého sušáku
Zanechal jsi bobky
Než ty bobky uklidíš
Bude to jen chvíle
Tak pak taky uvidíš
Že želva došla cíle
Bajka dává standardu
Chceš-li se k cíli dostat
Nesmíš se hned při startu
Z toho všeho posrat
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: Lighter, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Frr, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (11)
Komentujících (6)