Cesty na zkušenou
Anotace: Další parafráze tentokrát na melodii známé kapely Yo Yo Band. Písnička začíná: "Jedeme do Afriky,..."
Letíme na odpadky,
my mouchy ze Zdechliny.
Neznáme cestu zpátky
ze všežravé kyseliny.
Přežil jen zbytek pár,
co nalezl čerstvý vzduch.
Při letu roj se rozleptal.
Byl z toho hrozný puch.
Ó jé!
U lidí se skvěle žije,
zásoby vystačí na zimu.
Než všechny Raid zabije,
vrátíme se na Zdechlinu
Našli jsme místa čarovná;
kostra zbyla z mršiny.
S lačností usedáme na hovna;
už se nám sbíhaj sliny...
Ou jé"
Přečteno 196x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková
Komentáře (0)