Nevím proč mi to připomnělo styl F.Gellnera. Asi tou vzdorovitostí k světu...:-)
17.08.2023 12:04:24 | Lighter
Díky. Občas mi někdo napíše, že mu můj styl někoho připomíná. A já to beru jako velkou poklonu... :)
17.08.2023 18:53:58 | Koala
Taky jsem se pobavila medvídku... ale ty seď radši doma, bo venku na tebe číhá nějak moc nebezpečí!!! :-)
Asi by sis měl nechat vypracovat harmonogram dobrejch a špatnejch dnů, jako ten Koudelka z toho filmu yjáchyme, hoď ho do stroje. Ať víš, kdy to tý kopřivě, co ti hrozí požaháním, můžeš vrátit! :-)
16.08.2023 21:51:35 | cappuccinogirl
Jdu ven těm nástrahám vzdorovat.
A hláška taky z filmu: "Kopřivy - Posekat!" - Slunce, seno, erotika...
17.08.2023 09:13:10 | Koala
Stejně jako sytý hladovému nevěří
a hladový sytému nefandí,
stejně tak nefandí veselému nasraní
a veselý proto občas trpí:)
16.08.2023 19:15:19 | Žluťák