Uprostřed lesa
snad signál klesá...
nálada stoupá...
Otázka hloupá
klid tvůj však naruší...
takže příště buď nebrat s sebou... nebrat hovor...a nebo..nechat odpovědět nějakého svého lesního tiskového mluvčího... docela by mne zajímalo, komu bys tuhle funkci svěřil, medvídku... a toho kdo se ptá, pouč, že jseš přesně tam, kde máš, bo medvídci do lesa patřej:-):-):-)
Jen se vyhýbej všem, co maj nabito:-)*** Krásnej večer...
22.10.2023 18:18:50 | cappuccinogirl
Poetické kinder vajíčko s překvapením)
Pěkná, kamaráde:)
21.10.2023 17:45:29 | Žluťák