Famózní onuce na druhou

Famózní onuce na druhou

Famózní onuce na druhou
Opilecká odysea

Schoulenej pod vlastním strachem
Okluzní fronta depresí vane odkudsi
Nebudu, nemám, ikdyž se s nékým spojím, komu to vlastně natřem?
Vem basu piv a do mýho vlaku myšlenek nastup si

Budeme se opíjet a matrixu natřeme prdel
Pár lahváčů a sem volnej jako pták
Tahlencta realita má odpůrců zádrhel
Prej že blbnu, zhebnu, nebudu, život se na mě vyflák

Díváš se na mě skrz prsty, já tě neřeším
Asi smrdím, dejcháme však stejnej vzduch
Další basa, krevní oběh, co s ním
Mám v žilách život kurva, nejsem žádnej duch
Autor Nezvaný a nevkusný, 29.04.2024
Přečteno 163x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Frr, Henry Canas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jenže ouha - bez lahváčů boss - natlučeš si nos!***

29.04.2024 17:37:28 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí