Knihovna Města v rohu planety
Anotace: Vzkaz zanechaný mnou v návštěvní knize knihovny našeho města ...
Zkus jít ulicí až tam,
kde regály knih tě vítají,
kde prach je vířen dychtivými čtenáři,
co lásku v řádcích hledají.
kde lustr u vchodu osvítí ti cestu
do příběhů dramat a romancí
a kde se lidé stávají hrdiny knih
při každé z miliónů šancí
Přečteno 672x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)