Malíř-Ska
V hlavě tvořím obrazce,
přenáším je na papír,
hladce, žádné obratce,
jako když hraji na klavír.
V hlavě míchám vlastní barvy,
paletu svoji si tvořím sám,
pestré a svítící salvy,
přenesu tak až přímo k vám.
V hlavě kreslím složité tvary,
spletité mnohoúhelníky,
jevící se jako klamy,
matoucí to kouzelníky.
V hlavě skládám vlastní světy,
mozaiky a koláže,
doplněné o rozvité věty,
vytříbené těžkotonáže.
Přečteno 107x
Tipy 3
Poslední tipující: martinaV, mkinka
Komentáře (0)